Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Cestování

Užijte si bezstarostný piknik v beskydské přírodě!

S unikátním projektem přišel Resort Valachy – od července můžou návštěvníci využít službu piknikových košů a batohů, která je navíc přizpůsobena zdejším horským podmínkám. Zároveň s piknikovým zavazadlem dostanou i mapku s doporučenými trasami výletů a míst vhodných pro hodování v přírodě.

„Přemýšleli jsme, jak našim hostům ještě více zpříjemnit poznávání krás CHKO Beskydy, a napadlo nás připravit pro ně kompletně naplněné piknikové koše a batohy. Koše jsou určené pro piknik v kratší vzdálenosti, s batohem se můžou vydat i na delší túru, proto je jejich součástí i piknikové nádobí a deka. Zároveň s piknikovým zavazadlem obdrží i mapku, kde jsou vyznačené doporučené trasy výletů a místa vhodná pro uspořádání pikniku. Malebná příroda Beskyd je jako stvořená k pěším výletům, je zde spousta překrásných vyhlídek a romantických zákoutí. V mapce jsou proto vyznačena doporučovaná místa s hezkými výhledy, ohniště i body, kde je k dispozici pitná voda. Zmínila bych třeba Laďův pramen, o kterém místní lidé tvrdí, že podporuje plodnost, dále rozhlednu Miloňová nebo vrchol sjezdovky Razula, kam se dá dojít po Stezce portáše Maliny, a odkud jsou úžasné výhledy do údolí,“ přibližuje Martina Žáčková z Resortu Valachy nápaditý projekt určený návštěvníkům.

Vybere si každý…
Piknikové koše nebo batohy jsou určené buď pro dva, nebo pro celou rodinu. A jaké dobroty v nich na „piknikáře“ čekají? Například ten určený ubytovaným hostům Spa hotelu Lanterna (700 Kč pro 2 osoby) obsahuje 2 bagety s kuřecími nugetkami, bylinkový dressing, zeleninu, sýr, 1 domácí paštiku, 2 krajíčky chleba, 4 moravské koláčky, 2 dezerty/zákusky, kousky tvrdých sýrů a špeku, 2 balené vody a k zapůjčení deku, piknikové nádobí a mapu.

Všichni návštěvníci (nejen ubytovaní hosté) Wellness hotelu Horal si pak můžou vybrat z různých variant piknikových batohů podle jejich náplně – slaný, sladký, vegetariánský (850 Kč pro 2 osoby) nebo dětský (490 Kč pro 2 osoby), kde děti najdou 2 sendviče se šunkou, sýrem a rajčaty, jogurt s čerstvým ovocem, ¼ valašského frgálu a 2 palačinky s nutellou.

„Rezervaci piknikových košů nebo batohů je třeba udělat den předem do 12.00 na recepci hotelu, přičemž hosté Letní dovolené v Beskydech ubytovaní ve Wellness hotelu Horal nebo Spa hotelu Lanterna na 7 nocí mají piknikový koš v ceně pobytu,“ upozorňuje Martina Žáčková s tím, že jejich „pikniková sezóna“ začíná od 1. července.

Resort Valachy ve Velkých Karlovicích na Valašsku zahrnuje komplex hotelů Lanterna, Horal a Galik se dvěma wellness centry, Ski areálem Razula a devítijamkovým Golfovým hřištěm Horal, umístěných v malebném údolí Léskové, kousek od hranic se Slovenskem. Jedním z největších lákadel Resortu Valachy je Wellness Horal, trojice krytých termálních bazénů se slanou vodou vyhřívanou až na 36 °C a bohaté zázemí pro další odpočinek: plavecký, dětský a zábavně relaxační bazén s jeskyní, divokou řekou, hydromasážními lavicemi, tryskami a bubblery a wellness svět se saunami, párou, tepidariem, venkovním i vnitřním whirlpoolem, saunovými rituály i s bohatou nabídkou exotických masáží.

Zdroj a foto: www.valachy.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *