Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pití

Sluncem provoněná dobrota – Ajvar Podravka jemný

Pozvedněte svoje grilování na gurmánskou úroveň zeleninovou přílohou z pečených paprik a lilků – Ajvarem od Podravky. Obohatí každý recept svou nezaměnitelnou chutí jihu ve variantě jemný nebo pinkat s feferonkami. Pochutnají si na něm i vegani a vegetariáni. Ajvar od Podravky nejen že potěší vaše chuťové buňky, ale navíc budete mít skvělý pocit, protože i letos Podravka pomáhá znevýhodněným dětem, tentokrát se jim snaží přispět něčím praktickým do života, proto je zábavnou formou učí vařit. Koupí produktů Podravka tak můžete tuto snahu i vy podpořit. 

Původem chorvatská delikatesa ajvar je čistě zeleninová příloha z paprik a lilků. Využijete ho nejčastěji jako přílohu k různým druhům masa, takže u grilování rozhodně nesmí chybět. Snadno s ním připravíte pomazánky nebo dipy. Neztratí se ani v různých zeleninových omáčkách. Fantazii se meze nekladou! Ajvar jemný i pinkat se stanou nenahraditelnou součástí vašeho vaření.

Podravka navíc navazuje na pomoc znevýhodněným dětem, kterou začala již v loňském roce. Letos děti učí vařit, a tak jim pomáhá osvojit si důležitou schopnost do života. Hlavní podíl na pomoci mají právě zákazníci kupující výrobky Podravka, díky kterým se děti zábavnou formou učí v kuchařských studiích pod vedením odborníků.

K dostání v běžné prodejní síti nebo na e-shopu www.podravka-eshop.cz za doporučenou cenu 54,90 Kč

Zdroj a foto: www.podravka.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *