Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Specialisté: Kyselina – dvě tváře Marka Lambory

V pondělí 6. března večer uvede TV Nova další premiérovou epizodu oblíbeného detektivního seriálu Specialisté s názvem Kyselina, v níž kriminalisté řeší neobvyklé útoky na mladé ženy. Názory na motiv činů se různí, jasněji by snad policisté mohli mít díky infiltraci kapitána Karase (Marek Lambora) do podivného společenství mužských šovinistů.    

Kyselina – dvě tváře Marka Lambory
Specialisté vyšetřují útok kyselinou na mladou ženu, spoluzakladatelku úspěšného startupu. Kromě obvyklého prověřování podezřelých přichází kapitánka Koutná (Zuzana Kajnarová) s teorií, že motivem činu by mohla být skupina Incel, onlinová subkultura mužů, kteří si nejsou schopni najít partnerku. Vyšetřování se rozběhne i tímto směrem, vedle toho ale kapitán Martin Kovář (Jiří Hána) sleduje i stopu po ukradeném elektrokole, na němž pachatel přijel. Náhle ale teorii o tom, že pachatel může pocházet z komunity Incel, podpoří nový podobný útok, tentokrát na mladou turistku. To vede tým k rozhodnutí vyslat mezi tyto zhrzené muže nováčka v týmu, kapitána Matěje Karase (Marek Lambora). Aby mezi ně charismatický policista zapadl, bude muset mít nejen dobrou krycí historku, ale zejména výrazně změněný vzhled…

Diváci mohou každou novou epizodu tohoto seriálu sledovat vždy 7 dní před její televizní premiérou na Voyo.

Na Specialisty se můžete těšit každé pondělí ve 20.20 na TV Nova!

Zdroj a foto: TV Nova

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *