Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

BydleníZábava

Koncert Felix 80 pomohl 5 handicapovaným dětem

Felix Slováček oslavil své narozeniny velkolepě a po koncertě v Lucerně 2. 5. 2023 předal šek ve výši 60 000 Kč na afterparty v Ambasadoru. Velké poděkování náleží SATUM CZECH s.r.o. a Rotary club Prague golf/NGW, kteří společně přispěli. Radost budou mít handicapované děti (sourozenci Adélka a Matyáš, Natálka, dvojčata Jolanka a Julinka), které dochází na neurorehabilitace do ARCADA NeuroMedical Center. Charitativní předání zorganizovala Alexandra Uherková, členka Rotary International.


Felix Slováček obdržel z rukou prezidentky Rotary clubu Prague golf/NGW Marie Jehličkové specifický narozeninový dar, a to čestné členství, jako poděkování za aktivní účast a za pomoc Rotary International. Rotary international je mezinárodní charitativní organizace, která pomáhá od roku 1905 po celém světě a v současnosti působí ve více než 200 zemích.

„Jsem rád, že koncert pomohl handicapovaným dětem na neurorehabilitace a děkuji také SATUM CZECH s.r.o. a Rotary club Prague golf/NGW, že společně pomohli.“

V pátek 12. 3. 2023 došlo k předání 2 šeků pro handicapované děti v ARCADA NeuroMedical Center. Miloš Svoboda (ARCADA NeuroMedical Center) převzal šek z koncertu Felixe Slováčka na částku 60 000 Kč od Olgy Bědajankové (SATUM CZECH s.r.o.) a Alexandry Uherkové (Rotary International).

Foto: Jaroslav Hauer

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *