Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

CelebrityZábava

Hanka Mašlíková se stala novou pohádkovou ministryní sportu a zdravé výživy

Oblíbený herec Václav Vydra je již několik let králem České pohádkové akademie. „Naše pohádková vláda je největší na světě, máme už 27 ministrů. Novou pohádkovou ministryní sportu a zdravé výživy jsem pasoval Hanku Mašlíkovou,“ uvedlo jeho veličenstvo Václav Vydra, kterého na akci doprovázeli jeho věrní psi Buffy a Trip.

Hanku si vybral proto, že je známá svým sportovním duchem a zdravým životním stylem. Nedávno se také úspěšně zúčastnila mezinárodní kulturistické soutěže, kde ohromila krásně vyrýsovanými svaly. „Ty máš svaly, já mám čáry,“ přivítal stylovou pohádkovou hláškou z Mrazíka novou ministryni sportu její kolega ministr kouzel Pavel Kožíšek. Královský akt se konal právě u něho v pohádkovém prostředí Muzea fantastických iluzí. Hanka Mašlíková se na novou funkci těší, ale musela králi slíbit, že nebude některé pohádkové postavičky trápit v posilovně a nechá je, tak jak jsou.

Pavel Kožíšek jako baletka se syny Matyášem a Jakubem

„Mám trošku problém s Otesánkem a se Širokým z té slavné trojice,“ přiznala nová ministryně. Akci si nenechala ujít ani manželka Pavla Kožíška Lucie s oběma syny. „Starší Matyáš odmaturoval s vyznamenáním na herecké konzervatoři, takže mu závidím,“ chlubil se pyšný otec. „On je na rozdíl ode mne vystudovaný herec. Já jsem herec jedné role, vždy jsem hrál v televizi pouze postavy kouzelníků. Mladší Jakub si zatím střední školu vybírá a v současné situaci, kdy nejsou v Praze pro děti na školách volná místa, je to fakt docela horor,“ konstatoval kouzelník. V muzeu se král a jeho ministři vyřádili doslova jako malé děti.

„Jsem tady u Pavla už poněkolikáté a vždy mě překvapí nějakými novými exponáty. Je to opravdu neskutečné zajímavá a hlavně zábavná expozice. Dýchne zde na vás kouzlo starých časů a dozvíte se zajímavá tajemství optických iluzí. Cítíte se zde jako v pohádkovém světě, kde je možné opravdu všechno,“ užíval si muzeum Václav Vydra.

Nová ministryně Hanka Mašlíková, která nikdy nezkazí žádnou legraci, se proletěla u stropu v antigravitační místnosti, proměnila se v obra nebo skončila jako trosečnice Titaniku. „S malým Andreaskem jsme tady už byli a nejvíce ho zaujali staré dobové mechanické hračky. Líbí se mi, že si můžete na vše sáhnou a vyzkoušet si, jak optické iluze fungují,“ řekla Hanka Mašlíková Reinders. „V našem muzeu se stanete součástí expozice fantastických optických klamů a velkoformátových trikových obrazů. Těšit se můžete na více jak 150 interaktivních exponátů,“ říká Pavel Kožíšek.

Největší muzeum trikových iluzí v Praze je úžasné místo pro děti a dospělé, kde nebudete věřit vlastním očím! Svým provedením je zcela originální a odlišné od všeho, co bylo dosud nejen v České republice k vidění. Nejzábavnější muzeum v Praze najdete ve Vodičkově ulici u Václavského náměstí.

Zdroj a foto: www.muzeumfantastickychiluzi.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *