Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Móda

CCC představilo novinky pro sezónu podzim/zima 2023

Ve středu 8. listopadu 2023 se ve stylových prostorách restaurace ALMA PRAGUE uskutečnil PODZIMNÍ PRESS DAY CCC. Hosté si zde mohli v příjemné atmosféře prohlédnout novou kolekci kožené obuvi a doplňků značky CCC a seznámit se s aktuálními módními trendy i nadčasovou klasikou. Akci si nenechali ujít zástupci předních módních médií ani oblíbení influenceři a influencerky. Novinky si přišli prohlédnout Alex Sedláčková, Karolína Chomistekova, Veronika Hejlíková, Eliška Matějková. 

Ke zhlédnutí byla také originální kapsulová kolekce DAY TO NIGHT značky Gino Rossi, v níž v nadcházející sezóně rozhodně zazáříte. Produkty značek Lasocki, Gino Rossi a Badura naznačily, že designéři CCC sledují, co se nosí, ale nebojí se ani udávat nový krok v tomto segmentu. Skupina CCC nezapomíná na zodpovědný přístup, a tak v rámci akce představila nový koncept udržitelnosti s názvem weCare, který je uplatňován ve výrobním i distribučním procesu a je jedním z hlavních pilířů filozofie značky. 

„Podzimní novinky CCC přináší netradiční střihy i klasiku, která se nikdy neomrzí. Těšit se můžeme na atraktivní barevnou paletu i netradiční detaily. Široké portfolio značky nabízí nepřeberné množství obuvi a doplňků pro dámy, pány i děti. Vybere si tak opravdu každý,“ komentuje novou kolekci Eva Trzaskaliková, marketingová specialistka CCC pro Českou a Slovenskou republiku. 

Nová produkty značke Lasocki, Badura a Gino Rossi jsou k dostání v prodejnách CCC, v aplikacích a na ccc.eu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *