Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Česko Slovensko má talent – finále

11. ročník ČSMT se chýlí ke konci. O osudu jednoho z osmi finalistů a výhře 40 tisíc eur rozhodnou už jen diváci u televizních obrazovek TV Prima a TV JOJ prostřednictvím zaslaných SMS. Porota ve složení Jakub Prachař, Marta Jandová, Diana Mórová a Jaro Slávik už má jen poradní hlas. Finálovým večerem samozřejmě provedou David Gránský a Jasmina Alagič Vrbovská. Jako speciální hosté slavnostního večera vystoupí Rytmus a Jan Bendig.

Nenechte si ujít vyvrcholení letošního ročníku světové show Česko Slovensko má talent XI – finále, dívejte se 10. prosince ve 20.30 na Primě.

Letošní ročník ČSMT má za sebou 14 castingových dílů, kde se utkaly o postup stovky soutěžících ze všech koutů světa – viděli jste strhující výkony i bizarní podívanou, odvahu, drzost i dojemné příběhy. Pak v průběhu velkého třesku vybrala porota 12 semifinalistů, z nichž pouze jeden doplnil jistou finálovou sedmičku vzešlou ze zlatých bzučáků. Aktuální ročník poprvé v historii ozvláštnil stabilní pátý porotce, na jehož křesle se střídali Ego, Štěpán Kozub, Marián Čekovský nebo Vojtěch Dyk.

Kdo z osmi finalistů zvítězí v 11. sérii populární světové talentové soutěže Česko Slovensko má talent, a navíc si odnese pohádkovou výhru 40 tisíc eur? A komu pošlete hlas vy?

  • Matěj Plšek (12 let, Česko) – mladého zpěváka poslal dále Štěpán Kozub
  • Věra Kotvasová (50 let, Slovensko) – dobrovolnici z publika, která nečekaně fenomenálně zazpívala, posunul do finále Vojta Dyk
  • Maxim a Líza (14 a 10 let, Ukrajina) – jedineční vzdušní akrobaté dostali zlatý bzučák od Marty Jandové
  • Ramadhani Brothers (36 a 26 let, Tanzanie) – akrobatům nejen na rukou předala zlatou finálovou hvězdu Diana Mórová
  • Adéla Řezáčová (alias Aduša, 23 let, Česko) – její zpěv donutil zmáčknout zlatý buzzer Jara Slávika
  • Anna Slížová (24 let, Slovensko) – vyzpívala si finálový postup díky Egovi
  • Marysia a Julian (32 a 33 let, Polsko) – předvedli akrobacii (žonglování lidským tělem na nohách) a jejich finálovou účast zachránil posledním bzučákem Jakub Prachař
  • NaRaz (28 let, Slovensko) – dva rapeři zaujali a postup ze semifinále si zajistili díky hlasům diváků

Hlasujte, ať vyhraje váš favorit!

Aktuální informace na: https://zeny.iprima.cz/tema/cesko-slovensko-ma-talent

Zdroj a foto: TV Prima

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *