Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Móda

Stylistka radí: Zazařte s flitry nejen na večírcích ale i po celý rok

V nových kolekcích se to flitry blýská na všechny strany a období večírků, svátečních večeří a oslav si tento dresscode vyloženě žádá. Navíc kdo by neměl radost z toho vzít si na sebe něco krásného a třpytivého? Jenže co pak se všemi těmi kousky, které jste si pořídili právě jen na tu jednu příležitost? Stylistka nákupního centra Metropole Zličín Barbora Havlíková vám poradí, jak flitry nosit i v průběhu roku a zakomponovat je do běžného šatníku.

Znáte to, koupíte si pěkný flitrovaný kousek třeba na vánoční večírek, tam zazáříte, ale co pak? Nezoufejte, stylistka Barbora Havlíková pro vás má hned několik tipů a triků, jak tyto kousky zakomponovat i do běžného outfitu a blýsknout se tak i v průběhu roku. Flitry totiž nepatří jen ke stromečku nebo na novoroční party!

Na volný čas
Jestli vám ve skříni visí flitrová sukně nebo legíny, vezměte k nim velký huňatý svetr, robustní kotníčkové boty a máte stylový outfit na světě. Flitrové kousky je potřeba na běžné denní nošení něčím „sesadit“, proto budou dobře fungovat s výrazným úpletem, džínovinou nebo obyčejným bílým tričkem.

Do kanceláře
Flitry vám výborně poslouží nejen na vánoční večírek, ale klidně i další týden do kanceláře. „Pouzdrová sukně, která večer skvěle vypadala se saténovým topem nebo průsvitným rolákem, přes den funguje dokonale s jednoduchou košilí a sakem. Flitrová halenka zase naopak bude ladit s hladkou pouzdrovou sukní a lodičkami. Stačí se držet jednoduchého pravidla, že protiklady se přitahují, takže když jednu část obléknete do flitrů, tu druhou nechte hladkou a minimalistickou,“ radí stylistka nákupního centra Metropole Zličín Barbora Havlíková.

Večer od hlavy až k patě
A jen pro jistotu – večer se výše daného pravidla držet nemusíte. Tam naopak platí, že více je více a klidně se do blyštivé záplavy flitrů zahalte od hlavy až k patě. Když zvolíte dvoudílnou soupravu jako je kalhotový kostým nebo top se sukní, jednoduše je pak využijete i v denním nošení, kdy vezmete každý kousek zvlášť a zkombinujete je podle tipů ve dvou předchozích bodech.

Nebojte se doplňků
Na dno skříně neuklízejte ani třpytivé doplňky. „Blyštivé kabelky a psaníčka můžete vzít i ke svetru a saténové sukni na nedělní brunch s kamarádkami a flitrové podpatky budou vypadat skvěle i džínům a bílému triku,“ říká stylistka.

Foto: Mohito, H&M, Marks&Spencer

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *