Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Ze života

Ukažte své mamince, že si jí vážíte. Přinášíme vám tipy na dárky ke Dni matek

Maminky se o nás starají již od našeho narození. Den matek je skvělou příležitostí, jak maminkám oplatit neutuchající podporu, bezpodmínečnou lásku a nesmírnou péči, kterou nám neustále věnují. I přes velkou snahu ale často nevíme, jaký dárek mamince vybrat. Připravili jsme si pro vás proto tento článek, ve kterém najdete tipy na dárky, které spousta maminek jistě ocení.

Potěšte maminku skleničkou vína
Ukažte mamince, že si jí vážíte a pozvěte ji do nového vinného tapas baru v srdci pražských Dejvic. Příjemné místo s přátelskou atmosférou, kde si vychutnáte vybraná vína převážně od českých a moravských vinařů, která dokonale ladí s teplými či studenými tapas z vybraných kvalitních surovin dodávaných farmářským obchodem ze sousedství Marama. Z nabídky tapas pojatých zcela jedinečným způsobem si vybere milovnice masa, vegetarián i celiak. Ať už si přijdete v době od 15:00 do 23:00 jen tak posedět nebo si užít večer s hudbou či degustaci s vinařem, věříme, že svou maminku krásně strávenou chvíli potěšíte. Více informací o pražském tapas baru Špek a víno naleznete na stránkách www.spekavino.cz

Pro milovnici zahradničení
Tráví vaše maminka ráda čas na zahradě? Pak by se jí mohla skvěle hodit sada nářadí od WOLF-Garten. Sada obsahuje lopatku, malé švédské hrábě, kypřič, motyčku, dvě násady a sadu nářadí pro veškeré práce na balkoně a terase. Všechny nástroje jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, jsou odolné a snadno se používají. Každá zahradnice určitě ocení tuto sadu, která jí usnadní práci a přispěje k vytvoření krásného prostředí, ať už na zahradě kolem domu, nebo na terase či na balkóně. Navíc ji také podpoříte v blahodárné činnosti, jelikož zahradničení snižuje úzkost a napětí a pomáhá tak k psychické pohodě člověka. Vaší mamince se tak dostane odpočinku, který si jistě zaslouží. WOLF-Garten Mini – sada P 262 zahradní nářadí zakoupíte na www.wolfgartennaradi.cz za 869 Kč.

Pro maminku, která se o sebe ráda stará
Každá žena si zaslouží skvělou péči. Dopřejte ji i své mamince a obdarujte ji epilátorem TrueLife BELLE IPL E5, který odstraní nežádoucí chloupky, a navíc také sníží jejich růst. Technologie TrueIPL® funguje bezbolestně a spolehlivě. Díky jemným světelným impulzům cílí na melanin ve folikulu chloupků a vznikající teplo zahřívá vlasovou cibulku, díky čemuž chloupky samovolně vypadávají a zajistí se tak dlouhodobé výsledky. Celková epilace trvá jen pár minut a není na ni nic složitého. Přístroj je navíc koncipován jako 3v1 a lze ho také využít pro omlazení pokožky či redukci akné. Ošetření je bezpečné a vhodné i pro citlivou pokožku, jelikož technologie SensCool® zajišťuje ochlazení pokožky ihned po záblesku. Epilátor TrueLife BELLE IPL E5 je k dostání za 5 499 Kč na www.truelife.eu.

Pro maminku zapomnětlivku
Maminky toho pro nás dělají hodně a často proto můžou zapomenout, kam zrovna položily peněženku, kabelku nebo třeba telefon. Díky lokalizační kartě FIXED Tag Card se můžete spolehnout, že už neztratí nic důležitého. Tento chytrý lokátor má rozměry kreditní karty a vleze se proto do každé peněženky nebo. FIXED Tag Card se může pochlubit certifikací přímo od Apple, díky čemuž skvěle funguje s aplikací Najít pro Apple zařízení. Na jedno nabití vydrží až 3 měsíce a její dlouhá životnost je posílena standardem IP67 pro odolnost proti vodě a prachu. Lokalizační kartu FIXED Tag Card můžete pořídit na stránkách fixed.zone za 899 Kč.

Aby byl úklid radost
Dopřejte své mamince maximální komfort při úklidu. Díky chytrému bezdrátovému podlahovému čističi Tineco iFloor Breeze hravě zvládne úklid celého domu za minimum času. Jeho nízká hmotnost zajišťuje snadnou manipulaci a svým tichým chodem nikoho neruší, i když se pyšní sacím výkonem 12 W. Baterie vydrží na jedno nabití až 20 minut činnosti. Dobití a proces samočištění, který spustíte stiskem jediného tlačítka, pak probíhají v praktické dokovací stanici. Přístroj v sobě kombinuje mop i vysavač, čímž šetří váš čas. Poradí si s nejrůznějšími nečistotami od prachu po mokré či lepkavé skvrny. Inovativní konstrukce dokáže zachytit až 90 % použité vody, takže podlaha je téměř okamžitě suchá. Tineco iFloor Breeze představuje moderního pomocníka, který by neměl chybět v žádné domácnosti. Bezdrátový podlahový čistič s vysavačem Tineco iFloor Breeze je k dostání za 6 999 Kč na b2c.elem6.com

Pro maminku, které chce dopřát relax
Objevte s maminkou oázu klidu a relaxace s wellness pobyty, lázeňskými pobyty a dalšími speciálními balíčky. V nabídce Spa.cz naleznete 3 875 unikátních zážitků v lázeňských destinacích a wellness hotelech. Vypněte, nic neřešte a nechte se unést do wellness. Více na www.spa.cz

Pro tu nejlepší kuchařku
Pomozte své mamince ušetřit čas strávený v kuchyni. Víceúčelový hrnec Lauben OvenSafe® Multicooker 6000RS se rychle stane její pravou rukou. Tento všestranný pomocník dokáže vykouzlit jídla jako od šéfkuchaře a zároveň ušetřit cenný čas, protože po přidání ingrediencí do hrnce již zvládne celé vaření sám. Oceníte i funkci odloženého startu, kdy si do hrnce připravíte vše potřebné a nastavíte jej tak, že po příchodu domů budete mít navařeno. Opozdilcům u stolu udělá radost funkce pro udržování teploty, která je jistotou, že jídlo zůstane teplé. Vnitřní hrnec o objemu 6 l zvládne jednoduše uvařit jídlo pro celou rodinu. Víceúčelový hrnec Lauben OvenSafe® Multicooker 6000RS je k dostání na www.shop.lauben.com za 3 999 Kč.

Pro maminku sportovkyni
Akční maminky určitě potěší moderní elektrická koloběžka LAMAX eCruiser SC30, díky které prokličkuje městem jako nic. Maximální rychlost koloběžky je 25 km/h a při plném nabití zdolá vzdálenost až 45 km. Baterie se nabíjí při každém brždění a jízdě z kopce. Do kopce maminku vytáhne silný 400W motor. Jízda na koloběžce je díky 10“ nafukovacím kolům s extra vyztuženým pláštěm odolným proti defektům a tlumičům pohodlná na každém terénu. Při výrobě koloběžky mysleli v LAMAXu i na bezpečí. Je vybavena promyšleným brzdným systémem, který v případě hrozící srážky jízdu okamžitě zastaví. Obdarujte letos svou maminku elektrickou koloběžkou LAMAX eCruiser SC30, díky které ušetří čas nebo může vyrazit na dobrodružnou projížďku. Elektrickou koloběžku LAMAX eCruiser SC30 lze zakoupit na www.lamaxshop.cz za 12 999 Kč.

Potřebujete další inspiraci?
Pokud si stále nevíte rady, navštivte nákupního rádce Heureka, kde načerpáte inspiraci. Tipy a nápady objevíte v nápaditých článcích na webu nebo si lze rovnou prohlédnout produkty, které jsou v současné době mezi lidmi nejoblíbenější. Potěší také možnost, přečíst si recenze uživatelů, kteří daný produkt již zakoupili. Rozsáhlé filtry navíc pomohou, přizpůsobit vyhledávání podle vašich konkrétních potřeb. Nemůže se tedy stát, že byste odešli s nepořízenou anebo alespoň ideou, čím maminku potěšit.

Foto: archiv

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *