Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Ze života

Bazén jako nový během několika dní? S řešením od společnosti ALBIXON si užijete letní koupání naplno

Léto pomalu klepe na dveře, a je tedy nejvyšší čas pohnout s přípravami na nadcházející koupací sezonu. Během nich však můžete najít různé nedostatky, jako je opotřebení, drobné povrchové prasklinky či nějaké kosmetické vady na kráse vašeho bazénu. Nemusíte se ale bát časově náročných a drastických kroků. S kompletním řešením od společnosti ALBIXON můžete během několika dní vyřešit všechny problémy a bazénu vrátit původní podobu, takže si léto u bazénu užijete naplno.

Slunečné dny, posezení s rodinou a přáteli, dobré jídlo a pití a samozřejmě možnost ochladit se v průzračné vodě vlastního bazénu. S blížícím se létem se nikdo nechce připravit o vidinu této příjemné pohody na zahradě. Však ono nevadí, že původní barva obložení je už vybledlá a sem tam z bazénu uniká voda skrze drobné prasklinky. Rekonstrukce by byla na dlouhé lokte a nikdo nechce zvládat letní vedra bez možnosti osvěžující koupele.

Jenže i bazény si zaslouží dlouhodobou péči a mohou projít bleskurychlou renovací, která obnoví jejich vzhled i funkčnost rychleji, než byste čekali. Klíčem k revitalizaci vzhledu vašeho bazénu se může stát kvalitní vypláštění.

Bazén jako nový během několika dní
Je celkem jedno, jestli je váš zapuštěný bazén vyrobený z plastu, laminátu, betonu nebo je již vypláštěný starší fólií. Díky novému vypláštění pomocí kvalitní fólie ALKORPLAN od tradiční španělské značky Renolit, kterou nabízí ALBIXON po celé České republice, bude váš bazén během dvou až tří dnů vypadat jako nový.

Při plánování renovace můžete popustit uzdu své fantazii a vybrat si z celé řady dekorů a barev, či dokonce vytlačených plastických vzorů na povrchu. Fólie ALKORPLAN se skvěle hodí také pro vypláštění bazénů netypických tvarů nebo těch s proměnlivou hloubkou. Kromě zlepšení estetického vzhledu, dokáže nové vypláštění navíc prodloužit životnost i užitnou hodnotu bazénu.

„Dnešní doba přeje řešením, při kterých se vybavení zahrady renovuje a může i nadále sloužit svému účelu. Jsme rádi, že můžeme našim zákazníkům nabídnout možnost vypláštění stávajícího bazénu. Vypláštění je vhodné pro každý tvar bazénu a je možné jej realizovat během dvou až tří dnů bez stavebního zásahu do vnějšího okolí. Toto řešení je zároveň ideální pro zákazníky, kteří chtějí žít udržitelně a místo nákupu nového zboží raději opravují to stávající, které může po rekonstrukci bez problémů sloužit ještě řadu let,“ říká Daniel Bareš, marketingový manažer předního českého výrobce a dodavatele bazénů ALBIXON.

Bezstarostné léto u vody
Jen u vzhledu a funkce samotného bazénu to ale nekončí. Dalším krokem k opravdu bezstarostnému trávení léta u vody je také pravidelná údržba či modernizace bazénové technologie a příslušenství pro čištění vody. Pokud například chcete omezit množství používané bazénové chemie, můžete zvážit instalaci UV lampy do okruhu bazénové filtrace. Voda, která přes tento systém protéká, je vystavena účinkům UV paprsků, které ničí bakterie, řasy, viry a další nežádoucí látky ve vodě.

O čistotu nové fólie na dně a stěnách bazénu se pak postarají bazénové vysavače. Můžete si vybrat ze široké nabídky – od jednoduchých ručních vysavačů až po plně automatické robotické vysavače, které lze ovládat pomocí mobilní aplikace.

Pokud se chcete do modernizace bazénu vrhnout opravdu naplno, můžete své zahradní oáze klidu a osvěžení dodat další rozměr, a to pomocí zastřešení bazénu. To dokáže vašemu bazénovému ráji dodat zcela nový nádech, umožní koupání i za nepříznivého počasí, usnadní údržbu a zajistí teplejší vodu. Nemluvě o tom, že se správným zastřešením si koupací sezonu prodloužíte až do podzimu.

Zdroj a foto: ALBIXON

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *