Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Móda

Poprvé v ČR k sehnání také plavky na silnou menstruaci

Menstruační plavky australské značky Modibodi jsou na českém trhu již čtvrtým rokem. Rychle se staly velmi oblíbenou pomůckou mezi ženami a zejména mladými dívkami. Nyní jsou k dispozici poprvé také plavky na silnou menstruaci.

„Doteď byly menstruační plavky všech značek vhodné pouze pro slabší menstruaci. Pokrok ale kráčí stále dál a vězte, že i na geniálním vynálezu je pořád co vylepšovat. Proto značka Modibodi přichází s novinkou, menstruačními plavkami s vyšší savostí pro silnou menstruaci. Oproti menstruačním plavkám, které byly doposud k sehnání, mají více než dvojnásobnou absorpční schopnost: 40 ml. Modibodi toto množství přirovnává k savosti až 8 tamponů, přičemž doposud měly menstruační plavky savost jako 1 až 3 tampony, dle konkrétního výrobce,“ říká Ilona Bittnerová ze specializovaného e-shopu Maluna.cz, který je zároveň výhradním dovozcem Modibodi do České republiky.

Menstruační plavky s vyšší savostí
Nyní na trh přicházejí menstruační plavky Modibodi pro silnou menstruaci. Mají inovovanou savou vrstvu a jejich absorpční síla se rovná 40 ml. Což je více než dvojnásobek toho, co doposud menstruační plavky zvládaly.

Značka Modibodi je světovou špičkou ve výrobě absorpčního prádla a její plavky savosti High jsou aktuálně jediné menstruační plavky na trhu, které si poradí i se silnou menstruací. Menstruační plavky savosti High od Modibodi nabízejí to, co od nich ženy čekají: plavky rychle schnou a v oblasti klínu jsou tenké, tedy zcela diskrétní. Mají dvě vrstvy ochrany, spodní vrstva je nepropustná a zároveň vodoodpudivá. Jsou vyrobeny z udržitelných materiálů.

„Věříme, že inovace v podobě velmi savých menstruačních plavek Modibodi umožní užívat si léta i dívkám, které doposud neměly možnost se kvůli silným měsíčkům koupat. Menstruační plavky pro silnou menstruaci jsou k dispozici v jednodílném i dvoudílném provedení a v dámských i dětských velikostech,“ říká Ilona Bittnerová, zástupkyně Modibodi pro ČR.

Vybrané novinky High od Modibodi:
Zelenkavé menstruační plavky Modibodi High Hi-Leg Cheeky Oasis Green komplet 
Plavky jsou vyrobené ze zdokonaleného materiálu ECONYL, který šetří zdroje a životní prostředí. Mají ještě vyšší absorpci savosti, která odpovídá 8 tamponům (40 ml). Technologie Modifier Swim zajišťuje, že plavky rychle schnou (dokonce třikrát rychleji než běžné plavky), v oblasti klínu jsou tenké, spodní vrstva je nepropustná a zároveň vodoodpudivá a jsou z chloruvzdorného materiálu s UF filtrem. Spodek plavek má vyšší střih Hi-Leg Cheeky Bottom s vykrojenými nohavičkami. Pohodlný variabilní plavkový top Multiway Bikini Top má lichotivý variabilní střih pro všechny velikosti poprsí. Top se dá samozřejmě nosit i samostatně, třeba na cvičení k legínám. K dostání na maluna.cz za 2099 Kč.

Červené menstruační plavky Modibodi High Hi-Leg Cheeky Sahara Red komplet
Velmi savé menstruační plavky fungují jako samostatná menstruační pomůcka i při silnější menstruaci. S rafinovaným topem z tohoto kompletu navíc nebudete nikdy stejná, nabízí totiž šest možných způsobů, jak ho nosit! Plavky jsou vyrobené ze zdokonaleného materiálu ECONYL, který šetří zdroje a životní prostředí. Mají ještě vyšší absorpci savosti, která odpovídá 8 tamponům (40 ml). Technologie Modifier Swim zajišťuje, že plavky rychle schnou (dokonce třikrát rychleji než běžné plavky), v oblasti klínu jsou tenké, spodní vrstva je nepropustná a zároveň vodoodpudivá a jsou z chloruvzdorného materiálu s UF filtrem. Spodek plavek má vyšší střih Hi-Leg Cheeky Bottom s vykrojenými nohavičkami. Pohodlný variabilní plavkový Multiway Bikini Top doplňuje menstruační plavkové kalhotky Modibodi. Top se dá samozřejmě nosit i samostatně, třeba na cvičení k legínám. K dostání na modibodi.cz za 2099 Kč.

Černé menstruační plavky Modibodi High Hi-Leg Cheeky komplet
Černé Modibodi High Hi-Leg Cheeky jsou velmi savé menstruační plavky, které fungují jako samostatná menstruační pomůcka i při silnější menstruaci. S rafinovaným topem z toho kompletu navíc nebudete nikdy stejná, nabízí totiž šest možných způsobů, jak ho nosit! Savost plavek odpovídá 8 tamponům (40 ml). Spodek plavek má vyšší střih Hi-Leg Cheeky Bottom s vykrojenými nohavičkami. Pohodlný variabilní plavkový Multiway Bikini Top doplňuje menstruační plavkové kalhotky Modibodi. Top se dá samozřejmě nosit i samostatně, třeba na cvičení k legínám. Jsou vyrobené z recyklovaného materiálu ECONYL, který šetří zdroje a životní prostředí. Technologie Modifier Swim zajišťuje, že plavky rychle schnou (dokonce třikrát rychleji než běžné plavky), v oblasti klínu jsou tenké, spodní vrstva je nepropustná a zároveň vodoodpudivá a jsou z chloruvzdorného materiálu s UF filtrem. K dostání na maluna.cz za 2099 Kč.

Menstruační plavky Modibodi Teen High Cheetah Chase Black komplet
Jediné dívčí menstruační plavky na trhu, které fungují jako samostatná menstruační pomůcka pro silnou menstruaci. Menstruační plavky pro dívky Modibodi Teen Tie Side Bikini Brief jsou skvělá volba na plavání během menstruace. Savost High to jistí i při silnější menstruaci. Zdokonalená savá vrstva s vyšší absorpcí, která pojme 40 ml (8 tamponů). Lichotivé řasení na bocích ladí se zavazováním ramínek horní díl Tie Shoulder Crop Top má vestavěnou podprsenku s vyjímatelnou výplní košíčků. Technologie Modifier Swim zajišťuje, že plavky rychle schnou (dokonce třikrát rychleji než běžné plavky), v oblasti klínu jsou tenké, spodní vrstva je nepropustná a zároveň vodoodpudivá a jsou z chloruvzdorného materiálu s UF filtrem. K dostání na modibodi.cz za 1899 Kč.

Jednodílné menstruační plavky Modibodi Teen High One Piece Cheetah Chase Black
Plavky Modibodi Teen High One Piece Cheetah Chase Black jsou jediné dívčí menstruační plavky na trhu, které fungují jako samostatná menstruační pomůcka pro silnou menstruaci. Plavky jsou vhodné na plavání a vodní radovánky. Mají praktická širší ramínka, neviditelnou “vestavěnou” podprsenku s vyjímatelnými výplněmi a výstřih do mírného V. Technologie Modifier Swim zajišťuje, že plavky rychle schnou (dokonce třikrát rychleji než běžné plavky), v oblasti klínu jsou tenké, spodní vrstva je nepropustná a zároveň vodoodpudivá a jsou z chloruvzdorného materiálu s UF filtrem. K dostání na maluna.cz za 1699 Kč.

Černé menstruační plavky Modibodi High V Neck One Piece
Velmi savé jednodílné menstruační plavky fungují jako samostatná menstruační pomůcka pro silnou menstruaci. Vylepšená savá vrstva s vyšší absorpcí, která pojme 40 ml (odpovídá 8 tamponům). Plavky jsou vhodné pro plavání a vodní radovánky v době menstruace. Mají lichotivý výstřih ve tvaru písmene V a vyjímatelnou výplň košíčků. Jsou vyrobené z recyklovaného materiálu ECONYL. Technologie Modifier Swim zajišťuje, že plavky rychle schnou (dokonce třikrát rychleji než běžné plavky), v oblasti klínu jsou tenké, spodní vrstva je nepropustná a zároveň vodoodpudivá a jsou z chloruvzdorného materiálu s UF filtrem. K dostání na modibodi.cz za 1999 Kč.

Zdroj a foto: Modibodi

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *