Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

DětiZábava

Přes prázdniny budou děti pomáhat postavičkám Déčka vyhrát Zápas století – letošní letní soutěž zdůrazní sportovní hodnoty

Déčko okouzlila olympiáda! V dospělém světě se nyní děje tolik sportovních událostí, že se i ČT 😀 nadchlo do závodů. Sportování plné zábavy však kamarádům z Déčka překazil známý padouch Černobíl. Během letní soutěže budou děti pomáhat vytrénovat tým známých postaviček programu pro nejmenší, aby Černobíla zvládl porazit! Letní soutěž s Déčkem začíná 1. července.

„Prázdninovou rodinnou hru chystáme vždy už od zimy, začínáme na ní pracovat vlastně hned poté, co zavřeme tradiční Adventní kalendář. Každý rok vymýšlíme napínavý a zábavný příběh, který bude děti a jejich rodiče či prarodiče lákat k cestě za výlety a který přinese rodině hezký společný zážitek. Letos chceme děti v návaznosti na sportovní super rok skrze příběh rovněž motivovat k pohybu, zdůrazňujeme ale i týmovou spolupráci a fair play,“ vysvětluje Veronika Součková, manažerka produktu Déčko.cz a ČT art.cz.

Letos Černobíl v roli trenéra družstva naklonovaných golemů porazil tým Déčka v turnaji ve vybíjené, a navíc uvěznil zákeřnou lstí většinu postaviček na střídačce. Zbylým barevným hrdinům nezbývá nic jiného než sehrát s Černobílovým neférovým družstvem zápas o osud celého Déčka. Jedině výhrou mohou osvobodit své přátele a zachránit s nimi i celý dětský program České televize – a to nezvládnou bez pomoci malých diváků!

Jelikož je letošní letní soutěž inspirovaná olympiádou, děti se na výletech důkladně pohybově vyřádí. Čeká na ně Tréninkový deník i různé sportovní úkoly, za jejichž splnění budou pomocí odeslaných hesel virtuálně dodávat hrdinům z Déčka potřebnou zdatnost a sílu do Zápasu století proti Černobílovi. Ten se odehraje na stránkách Déčka na samém konci prázdnin, 30. srpna v 18:00.

Mapu zapojených institucí i schránek v přírodě najdete na webu www.zapas-stoleti.cz. Za získaná hesla zadaná na webu či v mobilní aplikaci Léto s Déčkem se děti mohou zapojit do soutěže
o některou z 1 110 cen.

Zdroj a foto: Česká televize

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *