Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Móda

PUMA představuje novou globální ambasadorku Rosé ze skupiny BLACKPINK

PUMA oznamuje nové partnerství s ikonickou K-pop star současné doby Rosé, členkou jedné z nejprodávanějších dívčích skupin všech dob, jihokorejského hudebního kvartetu BLACKPINK.

Rosé se prosadila nejen jako dominantní a inspirativní postava světa K-popu, ale také jako módní ikona. Díky partnerství vnese do globálních kampaní PUMA svou vizi, hlas a jedinečné postřehy, které pomohou originálně vyprávět příběh značky. Korejsko-novozélandská K-pop hvězda se jako nová ambasadorka zaměří na posílení celého repertoáru ikonických siluet PUMA a podpoří program „Rewrite the Classics“, který oslavuje nejnadčasovější franšízy PUMA a oživuje je pro další generaci.

Ke spolupráci Rosé dodává: “Jsem nadšená, že se mohu připojit k rodině PUMA. Nemohu se dočkat, až se moji fanoušci přidají k této nové vzrušující kapitole.”

Rosé se tak přidává k řadě ambasadorů PUMA Sportstyle, kteří měli na značku zásadní vliv, ať už je to Rihanna, A$AP Rocky nebo Dua Lipa či Skepta. Své partnerství odstartuje s ikonickými teniskami PUMA Palermo, které si stylizuje podle svého. Během spolupráce bude K-pop idol podporovat i další klasické modely v kategorii PUMA Sportstyle.

„Rosé má neuvěřitelný vliv na hudbu, módu i kulturu po celém světě. Je pro nás opravdovou inspirací. Jsme nadšeni, že se s ní můžeme vydat na tuto cestu, která bude pestrá jako ona sama a využije své znalosti a vizi k přetvoření tradičního světa PUMA. Její jedinečný pohled bude mít zásadní význam pro program PUMA „Rewrite the Classics“, který vyzdvihuje tradiční modely jako Palermo a Speedcat. Jsme rádi, že ji můžeme přivítat do naší rodiny a těšíme se na společné úspěchy,“ uvedla Maria Valdes, Chief Product Officer PUMA.

Rosé, rocková hvězda milovaná po celém světě, objevila svou lásku k hudbě už v raném věku. Učení hry na piano a kytaru v ní probudilo vášeň pro zpěv a skladatelství. Její debutové album ‘R’ z roku 2021 s hlavním singlem “On the Ground” překonalo rekord nejsledovanějšího hudebního videa za prvních 24 hodin na YouTube mezi sólovými K-pop umělci. Rosé je držitelkou cen Hanteo Music Award a Mnet Asian Music Award a jako první umělkyně dosáhla vrcholu žebříčku Billboard Global 200 jako sólistka i členka skupiny.

Zdroj a foto: PUMA

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *