Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pití🎄 Vánoce

Nadělte si zimní pohodu

Mikrodrink  SNOW přináší bohatou chuť borůvek a ostružin, doplněnou o sladké tóny jablka. Zářivě červená barva vám připomene oblíbené vánoční punče. Ovšem tento nápoj je bez zbytečných kalorií (jeden mikrodrink má jen 4 kalorie), cukru a konzervačních látek. S jednou kapslí připravíte 400 až 600 ml nápoje, podle toho, jak silně koncentrovaný nápoj chcete mít. Mikrodrink je připraven z přírodních výtažků ovoce, s vitamíny C, B12 a kyselinou listovou. Tím, že neobsahuje cukr, je vhodný pro diabetiky i všechny, kteří si hlídají štíhlou linii. Navíc je ekologicky šetrně zabalen.

Příchuť waterdrop® SNOW je perfektním společníkem během všech aktivit v chladných dnech nebo za pohodových večerů. A také tipem na vánoční dárek! Krásné červené balení s motivem vloček je k tomu jako stvořené. V ochutnávkovém setu kromě této příchutě objevíte i lahev ozdobenou motivem padajících vloček. Vyrobena je z odolného bezzápachového borosilikátového skla a použít ji můžete na studené i teplé nápoje. Neoprenový obal zajistí, že se teplota nápoje udrží po delší dobu. O teplo vašich nohou se pak postarají hřejivé ponožky, které můžete pořídit sobě nebo svým blízkým.

Pro všechna předvánoční setkání a samozřejmě nejen pro ně jsou v této limitované edici připravené sklenice a karafa. Opět se můžete těšit na krásné dárkové balení. Vzhledem k tomu, že se jedná o limitovanou edici, dlouho neváhejte.

Waterdrop® SNOW se postará o dokonalou zimu a ještě krásnější Vánoce.

Více na www.waterdrop.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *