Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

🎄 Vánoce

Vánoční LEMARKET v Pražské tržnici bude! Druhý adventní víkend 4. – 5. prosince nabídne tisíce poctivých dárků na jednom místě

Letošní 13. ročník LEMARKETU se uskuteční podle plánu – 4. a 5. prosince 2021 v hale 13 v Pražské tržnici představí kurátorovaný výběr více než 100 lokálních prodejců. V předprodeji na webu LEMARKETU jsou k dispozici ve speciální akci vstupenky 1+1 zdarma.

Samozřejmě budeme dbát na dodržení všech platných protiepidemických opatření. Zavedli jsme časové sloty na sobotní a nedělní dopoledne a odpoledne, u vstupu budeme kontrolovat bezinfekčnost, dodržování rozestupů, nošení respirátorů a další náležitosti. Pro očkované je konzumace jídla a pití možná přímo na místě, neočkované poprosíme o konzumaci venku. Všem návštěvníkům děkujeme za pochopení,“ upřesnila Elena Janota, zakladatelka LEMARKETU.

LEMARKET nabídne tradiční široký záběr značek od oblíbených jmen po nové projekty, od šperkařů, módních brandů či dekorací až po delikatesy, kosmetiku, doplňky do bytu či dětské zboží. Mezi potvrzená jména patří např. 2media.cz, šperky Du Coeur, porcelán MindSet a Výpečky, květinářství Květerie, módní značky jako White Sage či Oneday, kabelky ADEMI, papírnictví Kartotéka, doplňky pro krásnější domov od SELAH store, přírodní kosmetika Jagaia, svíčky Perfumed Prague nebo převážně dětské značky jako KLIKBLIK a Noos Concept. Seznam všech tvůrců bude uveden na webu LEMARKETU.

„Abychom mohli dát šanci prezentovat se co největšímu počtu značek, přímo před halou 13 bude velký bílý stan s vytápěním a dřevěnou podlahou. Kapacita tak bude vyšší než obvykle, akce však i nadále zůstává kurátorovaná a držíme si vysoký standard, na který jsou naši návštěvníci zvyklí,” dodává Janota.

LEMARKET je moderní tržiště, které objevuje a představuje lokální tvůrce a projekty. Návštěvníkům nabízí příležitost seznámit se s novými značkami a setkat se s jejich autory. Dbá na kurátorovaný výběr, příjemnou atmosféru, estetické prostředí, a hlavně na široký záběr značek od šperků, módy, kosmetiky, doplňků do bytu či dekorací až po dětské oblečení a hračky, poctivé delikatesy, papírenské skvosty nebo potřeby pro čtyřnohé kamarády. Kromě samotného marketu podporuje LEMARKET malé lokální značky na jejich cestě za úspěchem prostřednictvím projektu LEMARKET studio.

Zdroj a foto: www.lemarket.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *