Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

CelebrityZábava

Máme rádi Česko přichází s jedenáctou řadou! Točíme navzdory diváckým komentářům, říká Bouček

Na Primě není déle natáčeného soutěžního pořadu. Oblíbené show Máme rádi Česko vznikla už jedenáctá řada. V deseti nových dílech moderátor Libor Bouček spolu s kapitány Jakubem Prachařem a Vojtou Kotkem oslaví Vánoce, padesátiny hereckých i sportovních legend a také kulatiny televize Prima. Máme rádi Česko i po deseti odvysílaných řadách stále budí emoce a rozpoutává vášnivé divácké diskuze.

K odvysílaným 108 dílům přibude dalších deset. To ze zábavné show Máme rádi Česko dělá nejpočetnější soutěžní pořad televize Prima. S pořadem Máme rádi Česko diváci televize Prima letos oslaví Vánoce a jisté je i to, že show bude pokračovat v následujícím roce, kdy se budou slavit kulatiny. V jednom díle se sejdou samí padesátníci, kterým byste ale jejich věk rozhodně nehádali: lyžařka Kateřina Neumannová, fotbalista Jan Koller, herečka Jitka Schneiderová, režisér Jiří Strach, herec Lumír Olšovský a houslový virtuos Pavel Šporcl. S padesátkou na krku zvolají Máme rádi Česko!

„Jsme moc rádi, že můžeme opět dělat společnost. Je to pro nás i částečně překvapení. Po smršti negativních až nenávistných reakcí po odvysílání minulé řady jsme dlouho čekali, a nakonec minulý měsíc přišly tři pozitivní reakce na tento pořad, a tak vám můžeme opět nabídnou skvělou zábavu, která vám ukáže zajímavosti, které se týkají naší země, tedy z Česka. Bude to pořad plný optimismu, což je aktuálně teď potřeba,“ vtipkuje moderátor pořadu Libor Bouček s tím, že vše podstatné v pořadu zůstává při starém. „Kapitány jsme nezměnili, protože jsme nemohli nikomu dát více peněz, tak jsme zůstali u tohoto složení. Za stejný honorář se představí Jakub Prachař a proti němu i nadále zůstává významný český herec, autor, režisér a člověk, který na sobě nechává dříví štípat, Vojta Kotek. Jsem rád, že s námi pořád ještě je, na druhou stranu vzhledem k současným možnostem vlastně chápu, že je pořád ještě tady,“ špičkoval své kamarády a kapitány soutěžních týmů.

Překvapivým držákem soutěže je kapitán bílého soutěžního týmu, Vojta Kotek, který je zářným příkladem známého rčení o neštěstí ve hře a štěstí v lásce. „Nedá se najít něco, na co bych se těšil. Jsem ale samozřejmě rád, že se tu zase setkáváme v celé té široké partě. Těším se spíš na momenty, které jsou mezi natáčenými díly než na ten samotný akt,“ přiznal bez okolků Vojta Kotek.

V jedenácté řadě své vědomosti o Česku provětrá šedesát známých osobností. V prvním díle se v červených barvách objeví modelka Jitka Nováčková, cyklista Tomáš Bábek a hudebník Oto Klempíř. V bílém týmu budou soutěžit herečka Martina Randová, herec Martin Kraus a zpěvačka Debbi. Máme rádi Česko sledujte od 11. listopadu každý pátek ve 20.15 na Primě.

Zdroj a foto: Prima

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *