Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Móda

Kožešinové doplňky z kolekce Future Fluffy od Jenny Fairy

Zimy se nebojíme! Nová kolekce Jenny Fairy představuje kožešinové boty, kotníkové boty a kabelky. Přežijí i ty největší mrazy – ve městě i v lyžařském středisku.

Přinejmenším několik párů kožešinových bot má ve své kolekci královna hvězd Mariah Carey. Paris Hilton se v kožešinových botách plíží mezi pětihvězdičkovým hotelem a lyžařským svahem v americkém letovisku Aspen. A Katie Holmes – zastánkyně minimalismu v kožichu snadno překonává silný newyorský mráz.

Kožešinové tašky nezbytný doplněk it-girls počátku tisíciletí jsou však dnes opět v kurzu díky ikonám současného stylu Belle Hadid, Kendall Jenner a Victorii Beckham.

Kožešinový trend je tématem kolekce Future Fluffy od Jenny Fairy. Dva modely bot a dva styly kabelek slibují zimu, která je teplá, útulná a zábavná.

Kožešinové boty na traperské podrážce a s výraznými přezkami byly vytvořeny v neutrálních odstínech – černé, čokoládově hnědé a nude. Kotníkové boty jsou k dispozici ve dvou variantách – zářivě růžové a sněhově bílé.

Boty lze sladit s it-kabelkami – obrovská shopperka zaujme barvami ledově modré a baby pink, zatímco menší kabelka je sladce růžová.

Kampaň kolekce slibuje bílé šílenství. Trénink na lyžařské výzvy předvádí modelka Alima Fofana a oblíbenkyně zoomerů Hanna Puchalska, kterou na Instagramu sleduje více než půl milionu fanoušků. Influencerka @hi_hania je známá svým eklektickým stylem – někdy vypadá jako Christina Aguilera z dob “Dirrty”, jindy kombinuje trend spodního prádla s athleisure. Přiznává, že miluje retro styl a elegantně míchá inspirace z různých období. Není divu, že se našla v roli stylové lyžařky. Při sněhových eskapádách ji doprovází kožíšky Future Fluffy.

KAPSULOVÁ KOLEKCE JENNY FAIRY JE DOSTUPNÁ V PRODEJNÁCH CCC, V MOBILNÍ APLIKACI A NA ccc.eu/cz.

Zdroj a foto: CCC

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *