Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pití

Osvěžující chuť ze slunné Itálie, po které zůstanete střízliví. Ochutnejte nealkoholický aperitiv Crodino a užijte si suchý únor stylově

Konec dne a příchod večera může mít mnoho podob. V Itálii nastává ideální doba na aperitivo – drink a drobné občerstvení, které naladí chuťové buňky a tzv. otevře večer. Aperitivo moment je součástí italského životního stylu a tradice a získalo si postupně popularitu po celém světě. Kdo by odolal? Ať už v pracovním týdnu či o víkendu, s partou přátel nebo jen s těmi nejbližšími, aperitivo se dá vychutnat během každé příležitosti.

Skvělou volbou je nealkoholické Crodino, které je díky své vynikající chuti plnohodnotnou alternativou alkoholických aperitivů. Crodino může vhodně doplnit kousek sýra, tyčinky grissini, prosciutto, sušená rajčata a něco svěžího, třeba olivy či fíky.

Crodino si můžete vychutnat ve dvou základních variantách: světlé Crodino Biondo je charakteristické svou hořkosladkou chutí, výrazně červené Crodino Rosso může potěšit milovníky nezaměnitelného aroma krvavých pomerančů a výrazné kořeněné chuti. Dobře vychlazené Crodinolze podávat samotné, nejlépe ale chutná v podobě Crodino Spritz.

Jak na něj?
Do vinné sklenice naplněné velkým množstvím ledu přidejte obsah lahvičky Crodino Biondo či Crodino Rosso a doplňte sodou. Nezapomeňte ozdobit plátkem pomeranče, tím nápoji dodáte nejen svěžest, ale potěšíte tak své chuťové i čichové buňky.

Crodino Spritz chutná stejně báječně jako klasické alkoholické spritzy, ale má jednu velkou výhodu – neobsahuje ani kapku alkoholu!  Užijete si ho proto i na zimní dovolené, během lyžování, bobování nebo při závodech na sáňkové dráze. Je také skvělým společníkem před řízením nebo během alkoholovém detoxu. A pokud držíte suchý únor, Crodino je povoleným a vítaným zpestřením.

Crodino a další italské aperitivy jsou dostupné na www.warehouse1.cz.

Pro více informací nás sledujte pod hashtagem #Crodino, #crodinocz #aperitivoitaliano na Instagramu @crodinoofficial

Zdroj a foto: www.crodino.com, www.aperitivomoment.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *