Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pití

Připravte se s Albertem na letní grilování

Nemůžete se dočkat až znovu ucítíte tu skvělou vůni z grilu? Konečně nám znovu nastal čas, kdy můžeme rozžhavit zahradní grily a přichystat svým blízkým spousty skvělého jídla. Albert přináší široký výběr produktů pro grilování. Pozvěte své blízké a dopřejte jim výjimečný chuťový zážitek s poctivými steaky a burgery, naservírujte jim ryby a milovníky ostrých chutí překvapte řadou PIRI-PIRI v marinádě s nekompromisní chilli papričkou.

Maso, klobásky a burgery
Grilování, to je v první řadě vůně steaků. S neodolatelnými steaky z řady Albert Excellent můžete hosty grilovačky nadchnout například vyzrálým hovězím Queensland steakem z kýty. Nedočkavé pohledy vyvolá i marinovaná vepřová krkovice, kterou můžete rovnou položit na gril a ušetřit drahocenný čas. Steakové hody proložte i perfektně dochucenou italskou klobáskou Salsiccia, a jestli plánujete burgerovou párty, vsaďte na delikátní hovězí Burger Angus z řady Albert Excellent nebo na další z 8 druhů burgerů.

Ryby a krevety
Náladu přímořského letoviska vnesou na vaše domácí barbeque ryby. Hitem grilovačky se zaručeně stane steak z tuňáka či tichomořského lososa kisuč. Příjemně lehkým masem s minimem kostí vás zaujme pražma královská, stejně jako aromatický mořský vlk, který na grilu rozvine svou skvělou chuť. Na uzobávání se pak perfektně hodí loupané grilované krevety a jako příloha například batáty, grilovaná zelenina, brambory nebo pečivo. Všechny zmíněné mořské ryby nesou označení ASC nebo MSC, které zaručují, že ryba pochází z ekologicky a společensky odpovědného chovu nebo udržitelného mořského rybolovu.

PIRI-PIRI
Rychlá příprava a intenzivní zážitek. Přesně to je pálivá grilovací řada PIRI-PIRI, která je přímo stvořená pro fanoušky ostrých chutí. V marinádě z portugalské chilli papričky na vás čekají sous vide PIRI-PIRI žebra, vepřová krkovice nebo Královská kuřecí křidélka PIRI-PIRI, ale i pikantní burgery a pro menší hlad i PIRI-PIRI špekáčky nebo tyčinky. Vše stačí hodit na gril a užít si nezapomenutelný ohňový zážitek se vším všudy.

Zdroj a foto: Albert

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *