Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zvířata

Pohlednice z Kazachstánu

Zoo Praha letos přepraví první koně Převalského do Kazachstánu v rámci projektu Návrat divokých koní 2024. Celkem tři hřebci a pět klisen poletí 3. června armádními letouny CASA z Prahy a Berlína současně. Veřejnost má nyní možnost se do reintrodukčního projektu zapojit a obdržet unikátní pohlednici přímo z Altyn Dala, tedy ze „Zlaté stepi“, kde budou tito poslední divocí koně světa vypuštěni do volné přírody. Stačí do 15. května přispět na sbírkové konto Pomáháme jim přežít částkou 500 Kč nebo vyšší, vyplnit krátký dotazník a pak už jen čekat, až se v poštovní schránce objeví pohlednice od týmu Zoo Praha.

Sbírkové konto Zoo Praha s názvem „Pomáháme jim přežít“
Číslo účtu: 43-6804660247/0100
Variabilní symbol: 3102019
Poznámka pro příjemce: Pohlednice z Kazachstánu

Co dělat, když pohlednice nedorazí?
Pokud pohlednice nedorazí do 31. srpna 2024, dejte nám prosím vědět na email pohlednice@zoopraha.cz. Přeci jen, z Kazachstánu do Prahy je to daleko a nastat může celá řada komplikací. Dokážeme to ale napravit.

Pohlednici zdobí oficiální vizuál letošního transportu od českého přírodovědce a ilustrátora Jana Dungela. Zachycuje skupinu koní Převalského, která má symbolizovat cílový stav projektu – fungující populaci koní Převalského v oblasti Altyn Dala. Podkladová barva vychází z barev vlajky Kazachstánu.

Zdroj a foto: Zoo Praha

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *