Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

DětiSport

Zlatá? Tak určitě! Hoši, děkujeme! Kaufland se přidává ke gratulantům a za zlatou medaili přidává 1 000 000 Kč pro rozvoj malých hokejistů

Společnost Kaufland spolu s celým národem gratuluje našim hokejistům k neskutečnému výkonu během celého mistrovství a skvělému završení v podobě mistrovského titulu.

Česko zachvátila hokejová horečka a společnost Kaufland, hlavní partner české hokejové reprezentace, nadšeně fandila našemu týmu, který po 14 letech bojoval o zlato ve finále mistrovství světa v hokeji.

„Pro naše zaměstnance i zákazníky jsme na nedělní finále zajistili online rozhlasové vysílání hokejového zápasu přímo na prodejnách. Naši zaměstnanci mohli zároveň po celý den nosit fanouškovské oblečení a spolu s celým národem podpořit boj našich hokejistů o zlatou medaili,“ říká tisková mluvčí společnosti Kaufland ČR Renata Maierl.

Ve druhém ročníku kampaně Puky pomáhají se bude rozdělovat o 1 460 000 korun více a opět bude podpořen regionální hokej
Úspěchy českého hokejového týmu na mistrovství světa se přímo promítnou také do podzimního druhého kola kampaně Puky pomáhají. Společnost Kaufland přislíbila 10 000 korun za každý gól, který náš tým dá během měsíce května. Až do finále šampionátu tak naši hokejisté svou skvělou hrou „vystříleli“ celkem 360 000 korun.

Pro finálový zápas pak společnost Kaufland vyhlásila ještě vyšší odměnu, a to 50 000 korun za každý vstřelený gól. Náš ZLATÝ národní tým díky tomu ještě navýšil podporu regionálních hokejových týmů o 100 000 korun. „A protože si naše společnost uvědomuje, že výchova malých hokejistů pro budoucí úspěchy je nezbytná, rozhodli jsme se celkovou částku pro druhý ročník Puky pomáhají navýšit o mistrovskou prémii 1 000 000 Kč,“ doplňuje Renata Maierl.

Celkovou částku 11 460 000 korun společnost Kaufland na podzim rozdělí mezi regionální mládežnické hokejové kluby a přispěje tak nejen na mzdy trenérů, nové vybavení či zdravou sportovní výživu pro mladé hokejové talenty. Již vloni Kaufland rozdělil 10 000 000 korun mezi regionální hokejové kluby.

Podpora hokejových talentů
Společnost Kaufland dlouhodobě podporuje mužský i ženský národní hokejový tým, extraligové týmy, univerzitní hokejovou ligu, týmy věnující se parahokeji a také projekty pro rozvoj mladých hokejistů. Kromě kampaně Puky pomáhají proto vznikl vlastní projekt Škola hokejových talentů, který ve spolupráci se sportovními experty a zkušenými hráči motivuje mladé hokejové hráče a hráčky ze středočeských měst k osobnímu růstu a dává jim také důležité informace o mentální přípravě před zápasy, stravě a dalších aspektech tréninku. Ve spolupráci s Českým svazem ledního hokeje pak Kaufland podporuje i nejmenší hokejisty a děti se zájmem o tento sport ve věku od čtyř let v rámci projektu Pojď hrát hokej.

Ještě před začátkem hokejového mistroství světa a vypuknutím hokejové horečky se pak společnost Kaufland spojila s Českým hokejem a Českou televizí a vytvořily kampaň „Tak určitě!“, která pomocí čtyř krátkých videopříběhů propaguje pozitivní sportovní hodnoty. Správné hodnoty jsou pro nás důležité a začleňujeme je do všech našich hokejových projektů. Kampaň ‚Tak určitě!‘ nám pomáhá rozvíjet hokejové prostředí a předávat hodnoty, jako je respekt a fair play mladým hokejistům, kteří možná jednoho dne budou také soutěžit o zlato na mistrovství světa,“ dodává Renata Maierl.

Zdroj a foto: Kaufland

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *