Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Kosmetika

Jarní vzpruha pro pleť: Sérum Longevity Maris kolagen

Po zimě můžeme být vyčerpaní, zrovna se tak cítím a podobně na tom je naše pleť. Potřebuje vzpruhu, proto podpořme její regeneraci. Ideálním řešením je nasadit sérum, které koncentrací účinných látek předčí krémy i masky. Sérum Longevity Maris Kolagen je účinný jarní detox pro probuzení pleti. Stimuluje novotvorbu kolagenu, hydratuje a posiluje pleť, takže působí svěže. Díky vitamínu C pokožku příjemně sjednotí, zjemní a rozjasní.

Syncare Longevity Maris Collagen s vitamínem C je 28 denní kúra, určená pro intenzívní regeneraci  pokožky obličeje. Obsahuje mořský kolagen, který stimuluje tvorbu vlastního kolagenu, pokožku intenzivně regeneruje a vyhlazuje. Zpevňuje a tonizuje pleť a obličeji vrací jeho kontury. Vyplňuje drobné vrásky a díky obsaženému vitamínu C pleť současně projasní a sjednotí. Kúra na 28 dnů stojí 1082 Kč. K zakoupení v e-shopu a kosmetických studiích značky.

Věděli jste, že kolagen je přirozenou silou proti stárnutí pokožky? Člověk si postačí s vlastní produkcí kolagenu do zhruba 25 let věku, kdy tuto schopnost začíná postupně ztrácet a dochází k pozvolnému stárnutí tkání, včetně pokožky.   Kolagen zajišťuje rychlou regeneraci a prodlužuje tak mládí nejen pleti.

Přírodní mořský kolagen
– stimuluje tvorbu kolagenu a tím podporuje intenzivní regeneraci pleti
– hydratuje a tonizuje pleť, což vede k vypnutí a vyhlazení vrásek

Zdroj a foto: www.syncare.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *